Exact met Zorg

Exact Met Zorg is een activiteit van Altijd Met Zorg!

ExactMetZorg helpt (kleine) bedrijven met het beheer van hun administratie in Exact Globe. ExactMetZorg is gespecialiseerd in de logistiek modules (voorraad/inkoop/productie). Door meer dan twaalf jaar ervaring in de invoering van orders en het verwerken van de gegevens is er hoop kennis opgebouwd om Exact Globe netjes te optimaliseren. Veelal is er meer mogelijk dan de meeste gebruikers van Exact Globe denken. Een nadeel is dat er soms extra modules moeten worden aangeschaft, wat extra kosten met zich meebrengt. Echter het werpt vaak ook zijn vruchten af, door hogere efficiency en betere traceerbaarheid, mocht er in het productieproces iets zijn fout gegaan.

Wij helpen u dus graag om de logistieke processen te verbeteren. Er wordt gekeken naar de instellingen van het proces en de activiteiten die nodig zijn om de processen binnen uw bedrijf te optimaliseren.

Daarnaast is het mogelijk om de koppeling met Synergy te optimaliseren. 

Ook het aanmaken van een nieuwe database is mogelijk. Daarbij kunnen de bestaande gegevens worden gekopieerd naar een nieuwe database, zodat u met een schone lei kan beginnen.

Het laatste jaar heb ik kunnen besteden om diverse certificaten te halen voor Exact Globe Essentials en Exact Globe Advanced Logistics en daarnaast mijn basiskennis vergroot van Synergy met Exact Synergy Essentials (PSA/CRM/HRM).