Domotica Met Zorg

Domotica Met Zorg zorgt voor meer!

Naast de automatisering om het ouderen en mensen met een beperking gemakkelijker en veiliger te maken om thuis te blijven wonen, doet Domotica Met Zorg meer.

Met een geautomatiseerd Domotica-systeem kan door middel van sensoren en/of camera’s alarm worden geslagen (24 uur per dag, 7 dagen per week). De sensor ’ziet’ bijvoorbeeld als u gevallen bent en slaat alarm. Dit signaal gaat naar uw kinderen, mantelzorger of een centrale. En zij kunnen u direct te hulp schieten. Een veilig en prettige gedachte.

Maar er is meer dan domotica waarmee Domotica Met Zorg u kan helpen. Heeft u een computer of tablet en gaat het communiceren traag of helemaal niet! Dan kan Domotica Met Zorg  uw wifi controleren en waar nodig verbeteren, zodat alles weer optimaal is. Is de computer vol? Dan kan dit vaak eenvoudig worden opgelost met extra opslagruimte, thuis of in de Cloud.

Heeft u nieuwe televisie, radio, computer of tablet, dan kunnen wij u helpen bij het installeren.

Bent u niet goed ter been, dan kan een hulp bij het openen van de voordeur de oplossing zijn. Dit kan ook met een camera, zodat u weet wie u binnen laat. Bent u slechthorend, dan kan een extra deurbel een optie zijn.

Het verplaatsen van een lamp, zodat u beter uw boek kan lezen, is zo maar een ander voorbeeld.

Bent u een buitenmens, dan kan Domotica Met Zorg zorgen voor een “tracker”. Heeft u hulp nodig, dan is 1 druk op de knop voldoende om alarm te slaan. Waardoor uw kinderen, mantelzorger of een centrale kunnen zien waar u zich bevindt en ook met u praten.

Dus wilt u het gemakkelijker en comfortabeler maken om thuis te blijven wonen? Laat het ons weten en neem gerust contact op. Telefonisch ( 06 2259 4291 ) of via email ( ). Natuurlijk kan het ook met een SMS of appje.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *